سفره ایرانی در صنعت گردشگری

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از برگزاری جشنواره های منطقه ای غذا در استان های کشور خبر داد و گفت: پای سفره ایرانی به صنعت گردشگری باز می شود

مرتضی رحمانی موحد(معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری) با اشاره به اهمیت نقش غذاهای ملی و محلی منطبق بر اقلیم و فرهنگ متنوع ایرانی و به کارگیری این ظرفیت در صنعت گردشگری کشور، اظهار کرد: با اجرای نخستین جشنواره منطقه ای در شهر رامسر استان مازندران که از سی تیرماه الی یکم مرداد ماه امسال، برپا می شود، برگزاری جشنواره های منطقه ای غذا در استان های کشور تداوم خواهد داشت

 این مقام مسؤول با بیان اینکه هم اکنون موضوع معرفی غذاهای ملی و محلی در تمام دنیا به شدت در حال پیگیری است، اظهار کرد: متاسفانه با وجود اینکه اقلیم متنوع و فرهنگ ایرانی در اقصی نقاط کشور غذاهای متنوعی را پدید آورده است، اما غذاهای محلی در حال فراموشی هستند و لازم است برای حفاظت از آنها اقدام شود. لازم است که این موضوع به جدیت مورد پیگیری قرار گیردمعاون گردشگری بیان کرد: ما سفره های متعددی همانند سفره هفت سین، نذری، یلدا و ... در فرهنگ بومی خود می گشاییم، با این وجود مهمترین بخش بندی سفره های ایرانی بر اساس نگاه تخصصی موجود سفره ملی و سفره محلی است که هر کدام با دارا بودن ویژگی ها، سبک متمایز، خواص دارویی و شفا بخشی در جشنواره های منطقه ای غذای استان های مختلف انعکاسی با شکوه خواهند داشت

 
طبق اظهارات رحمانی موحد، قرار است در هشت جشنواره منطقه ای، استانداردها و شاخص های گردشگری غذا  تهیه و به صورت ملی اجرا شود

 

 

http://www.gardeshgaronline.com/newsDetail.aspx?id=8969





ثبت نام برای دریافت خبرنامه ما